Loading...
Home 2017-08-15T09:11:03+00:00
REZERVIŠI PREVOZ
PUTOVANJA U BIH

O nama

Mi se brinemo o Vašem sigurnom transportu od trenutka kada sletite u Sarajevo, pa do bilo kojeg hotela u Sarajevu ili nekom drugom gradu Bosne i Hercegovine. Naša obaveza je Vaša sigurnost. Uvijek ćemo se brinuti o vremenu Vašega leta, te ukoliko Vam let kasni ipak nećete ostati bez Vašeg prevoza. Airport transfer je kreiran, kako bi zadovoljio Vaše potrebe, te Vam pružio zadovoljstvo boravka u Bosni i Hercegovini.

Smještaj u Sarajevu

Ponosni smo na to što Vam od sada mozemo ponuditi i smjestaj u srcu starog grada. Molimo Vas da izaberete datum Vašeg dolaska, odnosno odlaska i pošaljete nam svoj upit. Odgovorit ćemo Vam cim je to prije moguće.

O Sarajevu

Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine, sa procijenjenih 369,534 stanovnika. Sarajevsko gradsko područje, uključujući Sarajevo, Istočno Sarajevo i okolne općine je dom za 608.354 stanovnika. Sarajevo je smješteno u dolini Bosne, okruženo planinama, nalazi se uz rijeku Miljacku u srcu Jugoistočne Evrope i Balkana.

Sarajevo je političko, društveno i kulturno središte Bosne i Hercegovine. Utjecaj Sarajeva na politiku, obrazovanje, zabavu, medije, modu, nauku i umjetnost pridonose njegovom simbolu najvećeg i najvažnijeg ekonomskog centra Bosni i Hercegovini.